| Ana Sayfa | Oyun | Video | Eğlenmece | EğitimDuyurulari.com | MühendislikOKULU |
|
|
|
|
|
| HerBiKONU Forum Genel Konu Başlıkları | ||||||
| Gündem | Müzik | Magazin | Sohbet | Zeka Oyunları | ||
| Komik Resim | Fıkra | Videolar | İlginç Resimler | Eğlence | ||
| Kişisel Gelişim | Zeka Oyunları | Beyin Fırtınası | Sağlık Rehberi | Kadınlar Kulübü | ||
| Rüya Tabirleri | Burçlar | Fal | Oyunlar | Tanışalım | ||
| Ana Sayfa | En Çok Mesaj Yazanlar | En çok Cevap Yazılan Konular | Aktif Konular | Son 40 konu | ||
|
|
|
|||||
|
|
|
![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Arama |
| Rüya Tabirleri | |
| |
|
| Yazar | Mesaj | |
|
hayali
Usta Forumcu
Kayıt : 16-Kasım-2006 il : Antalya Gönderilenler: 1349 ![]()
|
![]() Konu: BİLİNÇALTI VE RÜYAGönderim Zamanı: 23-Aralık-2006 Saat 12:51 |
|
|
Üst Beyin ve Bilinçaltı Takıntılarından ve yarattığı sorunlardan kurtulmak için... Rüya analiziyle terapi Daha mutlu, başarılı ve güçlük olmak istiyorsanız, insanlarla daha iyi iletişim kurmaya çalışıyorsanız, öncelikle bilinçaltındaki takıntılarınızdan kurtulmalısınız. Bunun yolu da, rüyalarınız aracılığıyla alt beyninizin farkına varmanızdan geçiyor. Rüya analiziyle bunu gerçekleştirmeniz mümkün... RÜYA: "Yoldayım. Yanımda küçük kızım ile onun yanında bir çocuk daha var. Kız mı oğlan mı bilmiyorum. S. (komşum) ile karşılıklı konuşuyoruz. Onun yüzünde birden kendi yüzümü görüyorum. Zaman zaman S. oluyor, zaman zaman ben oluyorum. Saçlarım omuzlarımda (daha kısadır). Fön çekmişim ve çok güzelim. Yüzüm pırıl pırıl, aydınlık." ANALİZ: Komşusunun dişi güce ulaştığını (vajinal orgazmı bildiğini) kabul ederek onu kıskanıyor ve kendisini onun yerine geçiriyor. Vajinal orgazmı öğrenip, dişi güce ulaştığında pırıl pırıl ve aydınlık olacağına alt beyin sistemi de ikna olmuş. Tipik bir iyileşme rüyası... Okuduğunuz paragraf, kitaplardan edindiğimiz tipik bir rüya tabiri değil, uzmanlık alanı uyku "psikofizyolojisi" olan Psikiyatrist Doç. Dr. Nusret Kaya'nın kaleme aldığı "İyileşme Kitabı"nda yer alan bir rüya analizi. O "alt beyin" ile "üst beyin" arasında oluşan ve rüyalara yansıyan "takıntılarımızı" rüya analizleriyle ortadan kaldırarak bilincimizi yeniden kaynağına doğru açmayı hedefliyor. Ancak, altını önemle çizmekte yarar görüyoruz: Rüya analizini, rüya tabiri veya yorumuyla karıştırmamanız gerekiyor. Batı'da pek çok psikiyatristin uyguladığı "Rüya Analizi", başlı başına bir bilim dalı. Peki, rüyalarımız hem ruhsal sağlığımız hem de insanlar arası iletişimde neden bu denli önem taşıyor? Rüyalar mesaj gönderiyor... Üst beyin önemli, ancak... Alt beyne ulaşmak şart! Takıntılardan kurtulmalı ama nasıl? Alt beyin takıntıları yumuşayınca... Rüyalarınızı not edin... Analizlerle huzuru yaklayın
|
||
|
|
||
|
||
|
hainkobra
Moderatör
Kayıt : 24-Kasım-2006 il : İstanbul Gönderilenler: 1749 ![]()
|
![]() Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2007 Saat 21:51 |
|
|
çok ilginç ve güzel bir yazı...Peki bu analiz nerede yapılıyor? Türkiye'de de var mı?
|
||
|
|
||
|
||
|
kapsal63
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Şubat-2007 Saat 00:33 |
|
|
YAZIYI OKURSANIZ ANLARSINIZ
|
||
|
YAŞAMAK İSTERKEN DELİCESİNE ÖLMEK İÇİN BU ÇABA NİYEKİNE??
|
||
|
||
|
hainkobra
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2007 Saat 01:02 |
|
|
BU ADAM YURTDIŞINDA YAŞIYOR OLABİLİR. AYRICA BEN KİTABI DEĞİL ANALİZ YAPILAN BİR YER VAR MI ONU SORUYORUM SN.PROF. DR. KAPSAL
|
||
|
|
||
|
||
|
kapsal63
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2007 Saat 05:19 |
|
|
tamam be sanada bişeycik söylenmiyo
|
||
|
|
||
|
||
|
hainkobra
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2007 Saat 00:58 |
|
|
söyle canım noolcakki?. Ben senin yanlışlarını düzeltirim
|
||
|
|
||
|
||
|
kapsal63
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2007 Saat 07:33 |
|
|
görmemezliğe gelsen nasıl olur acabaaaa
|
||
|
|
||
|
||
|
hainkobra
Moderatör
|
![]() Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2007 Saat 23:28 |
|
|
BİLMEM HUYUM KURUSUN GÖRÜYORUM VE ''KRAL ÇIPLAAAKK'' DİYE BAĞIRASIM GELİYOOOR
|
||
|
|
||
|
||
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Açık Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|